Arctisztítás (UH+pakolás)

- teljes arckezelés, tisztítással, ultrahanggal, masszázzsal, és bőrtípusnak megfelelő pakolással Időtartama: kb. 1,5-2 óra
időpont fogl.jpg
Tinitisztítás

- arckezelés tisztítással, fertőtlenítéssel, pakolással Időtartama: kb. 1,5 óra
időpont fogl.jpg "Szemkezelések"

- szempilla-, szemöldökfestés: professzionális, irritáció mentes festékkel
időpont fogl.jpg - szemöldökformázás: arcformához megfelelő szemöldök ív kialakítása csipesszel, vagy gyantával
időpont fogl.jpg Ultrahangos (UH) arc kezelés
időpont fogl.jpg Masszázs bőrtípusnak megfelelő krémmel

A masszázs célja a szövetek rugalmasságának  és feszességének megtartása,  az öregedési tünetek megelőzése,  kialakulásának késleltetése, a szervezet frissítése, fáradtság csökkentése...

A Fiatalító Arcmasszázs egy különleges kezelés, mely azon túl, hogy teljes testi és lelki kikapcsolódást nyújt, valóban fiatalító, regeneráló hatású.

Különleges hatása abban rejlik, hogy a kellemes ellazulás mellett, az arc mélyen fekvő, nagyon érzékeny mélyizmainak átdolgozásával ezek az izmok „fellélegeznek”, megfelelő tónusba kerülnek, ezáltal valóságos arckorrekció érhető el.

Jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Ha csak a kényeztetést, kikapcsolódást említem, akkor ez is elég indok a folyamatos alkalmazására, de ezen felül számos jótékony hatása van. Segít, hogy az arcbőr feszessé, a sápadt, fáradt bőr pedig élettelivé, egészségessé váljon. Ugyanakkor hatékonyan alkalmazható a ráncok kisimulására, a vérellátás  frissítésére, az arcbőr rugalmasságának megőrzésére. Alkalmazásával gyorsul az anyagcsere felfrissülnek a szövetek, javul az oxigén-, és tápanyagellátás.  Ez elősegíti a sejtek növekedését, megújulását. Az idegrendszer egészére hatást gyakorol a megfelelő idegkilépési pontokon alkalmazott nyomás során, melynek nyugtató hatása van. Tiszta szívből ajánlom hölgyeknek és uraknak egyaránt – ez a kezelés az önmagunkkal való törődésről, a kikapcsolódásról, a megújulásról szól! Engedje meg Magának ezt a 30 percet!
időpont fogl.jpg Krémpakolások

Alginát pakolás

Gyanta (hónalj, láb térdig, láb végig, karok könyékig, karok végig)időpont fogl.jpg