Dermaroller a kollagénindukciós terápia

arckezeles clip image002A terápia során tulajdonképpen fokozódik a bőr kollagéntermelődése, s az újratermelődő kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén az arc újra fiatalossá, üdévé válik.

Várható eredmény:
az arc kisimul, feltöltődik, a ráncok száma és mélysége jelentősen csökken, a bőr láthatóan élénkebbé és feszesebbé válik. Megoldást kínálunk: tág pórusú bőrre, aknés hegek eltüntetésére, bárányhimlő után maradt besüllyedésekre, apróbb ráncokra, idősödő bőrre.

Miért fontos a tűhenger (dermaroller) használata?
A tűhenger a kezelés során elősegíti az aktív hatóanyagok felszívódását. A tűk mikro-csatornákat nyitnak a bőrben, az aktív hatóanyagok mély felszívódásának elősegítésére. A dermarollerrel az egész arcot kezeljük. A tűs hengert többször végiggörgetjük rajta (nem jár vérzéssel, fájdalommal!). Ezután a bőr természetes regenerációjának köszönhetően beindul a kollagén fokozott termelődése, illetve a hegek, ráncok halványulása, eltűnése. Önálló kezelésként, illetve bármelyik kezelésünkkel kombinálva növeli a kezelések hatékonyságát.

Javasolható:
elsősorban a ráncok korrekciójára, dehidratáltság, hegek, tág pólusok, petyhüdtség, bőr textúra javítására.

Kezelés menete:
előzetes bőrvizsgálat, anyajegyek, bőrbetegségek, fertőzések, kizáró okok diagnosztizálása, - további gépi hatóanyag bevitel alkalmazható, - nyugtató, regeneráló arcmaszk alkalmazása, - lehetőség szerint
napvédő krém használata a kezelés után 1-2 napig.
 
arckezeles clip image002Kezelések gyakorisága:
hetente, kéthetente, 4-6-8 alkalommal, kúraszerűen.

Kontraindikáció /ellenjavallat/:
- herpesz, rosacea, aktív gyulladt bőr, bakteriális,gombás, vírusos bőrfertőzés.

Figyelmeztetés: a kezelések után 1-2napig kímélni kell a bőrt az erős UV sugárzástól.

Ajánlás: további otthoni ápoló krém használata.