Mezopen kollagénindukciós terápia

m.png

 

A Mezopen készülék a modern kollagén indukciós technológia egy újabb lépcsőfoka, amely során a bőr kollagén és elasztin termelése természetesen és tartósan aktivizálódik. A mikrotűs készülékkel a lehető legsterilebben és leggyorsabban fiatalítható az arcbőr. Az eljárás a függőleges tűbehatolásnak köszönhetően a Vendég alig érez fájdalmat. A kezelés napfénymentes hónapokban ajánlott és végezhető!


időpont fogl.jpg
Milyen problémákra ajánlott?

-          ránc, petyhüdt, megereszkedett bőr

-          fakó bőr,

-          tág pórus,

-          atrófiás hegek ( baleset vagy bőrbetegség-bárányhimlő által )

-          száraz bőr,

-          öregségifolt, pigmentfolt

-          stria (terhességi csík)

-          cellulit (narancsbőr)


Mi történik a kezelés során a bőrben?

A bőrben lévő kollagén felelős a bőrtextúra rugalmasságáért, az idő múlásával a kollagén termelődés egyre jobban lassul és a nedvesség megkötő faktora csökken.  Ekkor alakulnak kia mimikai ráncok és a bőr petyhüdtté kezd válni. A tűs mezoterápia során mikro sebeket ejtünk a bőrön, amely következtében a bőr beindítja a sebgyógyító folyamatait. A bőrben lévő fibroblaszt sejtcsoport arra ösztönzi  a bőr alkotóelemeit, hogy újra termelődjenek, így a kollagén termelődés fokozódik. Az eredmény egy rugalmasabb, tömörebb, feszesebb bőrkép, amely során a tág pórusok összeszűkülnek a hegek- striák halványodnak.

Hogyan lehet még fokozni a kezelés hatását?

Az eljárás közben a mikrotűk segítségével megnyitjuk a sejtek csatornáit, amely kiváló lehetőséget nyújt, hogy 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyagot juttassunk a bőr mélyebb rétegeibe. A kezelés bármely bőrtípus számára kiváló megoldás lehet a bőrtípusnak megfelelő hatóanyag kiválasztásával. A hatóanyagokat egyszerre több probléma is összelehet állítani, mint például petyhüdt, vízhiányos, heges bőrtípus.

Fontos!

A kezelés során maximális steril közegben dolgozik a kozmetikus, amely minden Vendég számára steril tűmodult, 100%-os orvosi tisztaságú hatóanyagot jelent.

Menete:
1. Letisztítás a szennyeződések eltüntetéséért,                                2893090_big.jpg
2. Tonizálás a bőr pH értékének visszaállításáért,
3. Fertőtlenítés vió készülékkel,
4. Kollagénindukciós kezelés mezopen készülékkel,
5. Fertőtlenítés vió készülékkel,
6. Nyugtató pakolás,
7. Befejező krém UV védelemmel.
 
 időpont fogl.jpg