Tű nélküli mezoterápia

Non invazív  eljárás, melynek során gépi elektroporáció történik, ezúton juttatunk a bőrbe egy ún. mezo-koktélt, amely 1,5 ml hyaluronsav, 1.5 ml kollagén, 1,5 ml aminosav koncentrátum keverékéből áll. Az elektroporáció képes az ultrahangnál is mélyebbre juttatni a bőrbe a hatóanyagokat, és tartósabb eredményt produkál, ezért árszínvonala is magasabb. Kúraszerűen alkalmazzuk.

Kezelés a High-care Mezostar gépével történik:
A Weyergans High Care AG egy olyan magas színvonalú elektrokozmetikai készüléket fejlesztett ki, mely biztosítja a látványos és tartós eredményt az arc-és testkezelések során.
A kezeléseket maximális biztonsággal és eredménnyel lehet végrehajtani. Maga a kezelés fájdalommentes, a vendégnek lehetősége van arra, hogy egy távkapcsoló segítségével saját maga állíthassa be az intenzitást egészen a bizsergető érzésig.

A legfontosabb beállítások gyárilag előre be vannak programozva, pl. az időtartam és az impulzus formák.

időpont fogl.jpg

A készüléken található programok:
A készülék két különböző, de egymásra épülő kezelést kínál: az egyik a mezo-drenázs, a másik a mezo-lifting program.

A mezo-drenázs során a célunk, hogy biztosítsuk a kollagén és elasztin fehérjék újratermelődésének fokozását. Ezen kezelési rész során juttatjuk be a kívánt hatóanyagokat a bőr mélyebb rétegeibe.
arckezeles clip image005
A mezo-lifting során a célunk, hogy mobilizáljuk a szövetfolyadékot, s egyben átjárhatóbbá tegyük az érfalakat. A mikrocirkuláció fokozása révén aktivizáljuk a vérkeringést, ezáltal a feszes kötőszövetért felelős kollagénszintézis növekedését. Az egész komplex folyamat a ráncok mélységének nagymértékű csökkenését és a kötőszövet feszességét eredményezi.

Javallatok:
Mezo-Care készítmények bejuttatása
A következő kezelési rész előkészítése.
A szövetek ionizálása.
A kollagén termelődés aktiválása.
Az elasztin termelődés aktiválása.
Bőrfeszesítés.
A ráncok és a redők kezelése.
Cellulit kezelése (különösen a karnitin bejuttatása).
A zsírbontás stimulálása.

időpont fogl.jpg