Mi a Csikung? Miért érdemes alkalmazni?

A csikung egyszerre tisztítja meg a fizikai teste, lelket, szellemet a salakanyagoktól és energetikai salakanyagtól is. Mindenkinek más és más lehet a tapasztalata attól függően milyen állapotban van egészségügyileg, lelkileg, mennyire kimerült, kiégett, fásult. Épp milyen traumán van túl vagy nagyon bele ragadt egy érzelmi állapotba.
Lehet az válás, munkahelyi gond, gyász, stb.

csii.jpg
A Csikung segíthet helyreállítani a szervezet természetes egyensúlyát, amely így sikerrel veheti fel a harcot a betegséggel szemben. Használata során rendkívül pozitív változások következnek be. Az egészség az egyik legnagyobb kincsünk! Sajnos, erre legtöbbször akkor döbbenünk igazán rá, amikor már elveszítettük. 


Amikor valakit utolér a betegség, egyszerre veszítjük el testi és lelki harmóniánkat. A kívülállók gyakran elképzelni sem tudják, hogy milyen érzés lehet, amikor a fájdalom, az életünket megkeserítő szenvedés, napról-napra elszívja az energiánkat és megfosztja örömeitől a mindennapjainkat. Sajnos akkor sem jobb a helyzet, ha a szeretteink közül betegszik meg valaki, és nekünk tehetetlenül kell néznünk a szenvedését.

Kinek ajánlott?


Valójában mindenkinek jót tesz, hiszen kinek ne lenne kisebb-nagyobb,megoldatlan egészségügyi problémája és/vagy lelki gondja? Ha úgy érzi, hogy Ön fáradt, gyenge, kimerült, úgy érzi, élete egy “taposómalom”, vagy pesszimista, bátortalan, esetleg figyelmetlen, szétszórt, koncentrációs problémái vannak szintén érdemes kipróbálnia a Csikung gyakorlatokat. Akkor is, ha nem tud elszakadni a múlttól, legyen az szép emlék, vagy fájó érzés, gyász, vagy netán a fizikai tüneteire eddig nem sikerült magyarázatot találnia. 

cc0f9f25726c689d71e7fea3641b33253ac1eb80_sunset-hands-love-woman.jpg Jelentős állapot javulás várható:

-hiperaktivitás,

-agyvérzés,

-könyök, térd, váll stb.fájdalmak,

-allergia,

-asztma,

-alvászavar,

-félelem,szorongás, depresszió,

-keringési és vérnyomásproblémák,

- szívproblémák

- tanulási nehézségek esetén is.

 

Gyere és próbáld ki egyéni vagy akár kis csoportos formában!

Fekete Ágnes: 0630/584-83-37