Hogyan lehet megszabadulni a narancsbőrtől?

 

 

Először is tisztázzuk mi is az a narancsbőr!

 

 

narancsbor_oka1.jpg

 

 

A narancsbőr, szakmai körökben az úgynevezett cellulit, a bőr alatt elhelyezkedő méreganyagok felhalmozódását jelenti. Ezáltal a bőr felülete egyenletlenné válik és kisebb nagyobb „gödröcskék” alakulnak ki, általában a combon, popsin, hason, karokon. Ez a bőrhiba egyaránt érinti a fiatalokat, időseket, vékonyabbakat, teltebbeket és öröklött hajlam által is kialakulhat.

 

időpont fogl.jpg
Milyen életmódbeli változások segíthetnek némileg?

Sokat javíthat a rendszeres mozgás, amely segíti a salakanyagok kitisztulását a szervezetből. Emellett a sokoldalú táplálkozás is hozzájárul a bőr állapotához. Ez azt jelenti, hogy zöldségekben, gyümölcsökben egyaránt gazdag étkezést kell választani a húsfélék fogyasztása mellett. A mértékletesség elve nagy szerepet játszik, mindenből keveset, de épp eleget. Ezentúl földünk egyik éltető eleme, egyben testünk életben tartója is a víz. Gondoljunk bele, egy megtermékenyített petesejt 96%-a, egy újszülött 80%-a, egy felnőtt 65-70%-a víz.  A folyadék oldószer és vivőanyag, hiszen segíti a tápanyagok felszívódását, feloldja és eltávolítja az anyagcsere során keletkezett felesleges égéstermékeket. A szükséges napi folyadékfogyasztás 5-8 éves korban 1 liter, 9-12 éves korban 1,5 liter, felnőtt korban 2-3 liter. Ezek az értékek átlagok, emellett függ az adott ember fizikai aktivitásától, éghajlati változásoktól, az évszaktól, egyes betegségektől és kismamák esetén a szoptatástól.Milyen testkezelések tüntetik el a cellulitot?

 

 

narancsbor_diohejban.jpg

Abban az esetben, amikor a Vendég súlyfelesleggel is rendelkezik, először azt kell megszüntetni, mert a méreganyagok kedvelt „melegágya”. Ehhez kiváló megoldás a végleges kavitációs zsírbontás. Az elektrokozmetikai gép alapelve, hogy a kavitációs ultrahang frekvenciája légbuborékokat gerjeszt két zsírsejt között és addig helyezkedik, addig feszíti a zsírsejteket, amíg azok ki nem pukkannak. Ezután a nyirokrendszeren keresztül távozik a felgyülemlett zsír és méreganyag. Kiválóan segíti a méreganyagok távozását a rádiófrekvenciás gép és emellett feszesíti is a bőrt. Továbbá fantasztikus megoldás a gépi nyirokmasszázs, amely szépíti a bőrt és a masszázs okozta élmény is kellemes. A sav-bázis egyensúlyáért felelős testkezelés 30 perces pihenést nyújt egy speciális zsákban a szervezetet negatív ionokkal tölti fel, amelyek a bőrön keresztül felszívódnak, majd a savak és a méreganyagok elektrokémiai úton semlegesítődnek, és a kiválasztórendszeren keresztül távoznak. Nem utolsósorban az LPG vákuummasszázs is igen jó megoldása a narancsbőr eltávolításának. A gép egyszerre két műveletet végez: a kezelőfejen lévő két elektromosan hajtott görgő finoman masszírozza a bőrfelületet, közben a vákuumos pumpa beszívja, majd elengedi a bőrszövetet. A kifejlesztett ENDERMOLOGIE technológia azért forradalmasította a nyirokmasszázst, mert a cellulit feltörése nem fájdalmas, kék-zöld foltokat hátra hagyó, kötőszövetet roncsoló terápiával történik, hanem egy kellemes, fájdalommentes masszázs segítségével. 

 


Felejtsük el azt a tévhitet, hogy valami csak akkor hatásos, ha fájdalommal jár!

 

 

Bátran kijelenthetjük, hogy van megoldás a narancsbőrre és nem kell aggódni, ha fürdőruhát kell felvenni a strandra vagy az uszodában. Legyen magabiztos és ne féljen attól, hogy mire derül fény a lenge öltözetben! Egy önbizalommal teli nő a strandon lenyűgöz mindenkit alakjával és legfőképp kisugárzásával.

 időpont fogl.jpg