A Theta Healing az Amerikai Egyesült Államokból származó, alternatív lélekgyógyászati és terápiás módszer. Az eljárás során egy vezetett meditáción keresztül a kezelő (konzulens) és a kezelt(kliens) személy théta agyhullámra hangolódik. Théta állapotban könnyen és gyorsan beazonosíthatóak a kliens tudatalattijában lévő rejtett hiedelmek, hitrendszerek, családi minták, amelyek gátolják életének bizonyos területeit. A módszert használó ebben a théta állapotban képessé válik azokat tudatosan megváltoztatni. A technika használata által hatékony és gyors változás tapasztalható a kezelt személy közérzetében és életében. Továbbá a kezelés alkalmával létrejött nyugodt, letisztult lelkiállapot jótékonyan hat az egyén egészségi állapotára is.

Mit jelent számomra a Theta Healing?

Megoldást! Az élet bármely területére változás hoz a Theta healing. Legyen szó családi, munkahelyi, pénzügyi vagy párkapcsolati megoldandó feladatról. Személyes tapasztalataim alapján is könnyebben átsegít a nehéz időszakokon azáltal, hogy feloldásra, feldolgozásra kerül az adott szituáció és nem kerül az elnyomott tudatalatti süllyesztőjébe.

időpont fogl.jpg
Hogy mi is az a tudatos szint és a tudatalatti?

Tudatos szint az éber állapotunkban lévő létezés, amely az agyunk 3-8%-át teszi ki. Ez alatt értjük, amikor a hétköznapi-munkahelyi feladatainkat ellátjuk, ilyenkor tervezzük meg és gondoljuk át teendőinket. Ezen a szinten éljük életünket, azaz a tudatos szintünk felelős a létezésünkért, a megfogható materiális javaink megszerzéséért és az azzal való gazdálkodásért. Ide tartozik minden olyan tevékenység, amely tudományosan alátámasztott és bebizonyított. Emellett a tudatalatti részünk minimum 92%-át teszi ki életünknek. Ez nagyon soknak tűnik, igaz? Itt helyezkedik el az életünk minden pillanata születésünktől egészen halálunkig. Ezalatt értem az utcán ért külső hatásokat beszéd által, érintés során, amely nem feltétlen veled történt csak körülötted. Az összes történés, szituáció, ingerencia, illat, íz, fény, érintés, trauma, blokk, ami ért mind-mind elraktározódik, akár egy kamera által felvett videó. Ezek az úgy nevezett „felvételek”, amelyek pozitívan hatottak ránk, nagyon hasznosak számunkra. Viszont a negatív behatások, már kevésbé. Az elme mindenre emlékezik és egy hasonlónak vélt szituációban, amely már megtörtént ugyanúgy reagál, mint előtte. Érezted már, hogy egy probléma során ugyanúgy végződött a dolog kimenetele, mint azelőtt? Újra és újra ugyanazokat a köröket járod, akár egy körforgás? A körforgás alatt azt értem, amikor ugyanolyan formában nyilvánulsz meg és nem tudsz kilépni ebből a körből és tovább menni. Ilyenkor nincs lehetőséged a fejlődésre és megrekedsz az életed ezen szegmensén. Ekkor kérdezzük meg magunktól vagy másoktól, hogy mi lehet a probléma én már mindent megpróbáltam?! A megoldás a kiút ezekben a helyzetekben a tudat alatt rejtőzik. Itt kell megtalálnunk az elakadásunk gyökerét. Ekkor lép fel színre a Theta healing technika, amely segít ezeket a feladatokat kiásni és feloldani.

Milyen problémákra nyújt megoldást a Theta healing?

-          mindenfélére, amelyen szeretnél változtatni.

-          fizikai megoldást nem talált fájdalmakra, elváltozásokra

-          párkapcsolati viszonyok helyreállítására

-          családon belüli nem megfelelően kezelt kapcsolatokra

-          gyermek szülő viszonyra visszavezethető blokk

-          munkahelyi előrelépési blokk feloldására

-          önmagunk megismeréséhez való út megtaláláshoz

-          önbizalom hiány feloldása

-          emberi kapcsolatok kialakításához való kulcs megtalálásához

-          egy szóval minden, ami rólad szól és környezeteddel kapcsolatos megoldásra váró szituáció.

Neked hol van elakadás az életedben? Mely területen szeretnél változtatni, előre lépni? Szeretnél tenni azért, hogy teljesüljön a vágyott célod? Akarsz változtatni családi kapcsolataidon annak érdekében, hogy egy kiegyensúlyozottabb, harmónikusabb életet tudj élni?
Jelentkezz bátran egy személyes konzultációra, hogy megtaláljuk a blokkod gyökerét és feloldjuk együtt, közösen!

 

 időpont fogl.jpg

Ideje:1,5 óra

Ára:18.000 Ft

 

Bejelentkezés:

Lantos Mónika: 0630/584-73-37

Fekete Ágnes: 0630/584-83-37