Access Consciousness®

Szeretnél közelebb kerülni a belső intuícióidhoz? Arra vágysz, hogy olyan döntéseket hozz meg az életed minden területén, ami segít megtalálni a valódi utad? Ha lehetne egy kívánságod, akkor az az lenne, hogy mindig a számodra legoptimálisabb megoldást válaszd? Sokszor gondolkozol el azon, hogy mi is a te valódi ösvényed?Éld a saját életedet az Acces Consciousness®segítségével!Miben segít az Acces Consciousness®?-          megszabadít a hétköznapi gondolatok, érzések, érzelmek beidegződéseitől

-          hozzájárul azokhoz a dolgokhoz, amiket szeretnél megváltoztatni az életedben

-          kinyitja számodra a lehetőségek tömkelegét, bármi és bárki számára

-          kapcsolatot termet a belső önvalóddal

-          kérdések által kitárul minden eshetőség részedre

-          rendszerezi a zűrzavaros elgondolásokat

-          egyensúlyt hoz létre életedbe

Milyen élet területeken nyújt segítséget az Acces bars®?

immunrendszeri problémákra, immunerősítésben

- genetikailag vezérelt betegségek megszüntetésében

- ízületi problémák megoldásában

- a fiatalság generatív energiáinak helyreállításában

- téves hitrendszerek feloldásában

- érzelmi blokkok felszabadításában

- öröm, boldogság érzésének felszínre kerülésében

- szex és párkapcsolati problémákat okozó rendszerek eltörlésében

- önbizalomhiányt generáló eszmék érvénytelenítésében


időpont fogl.jpg

Mit lehet tudni az Acces Consciousness®-ról?Ez egy olyan eszköz, amely előhozza a tudatosságot ez életed minden szegmensében. A tudatosság egy olyan nagyszerű készség, amely nem ítélkezik, rávilágít a lehetőségeidre, megmutatja Neked a boldogabb élet titkát. Ennek tudása mind bennünk rejtőzik, csak elő kell csalogatni. Szervezetünk képes önmagát gyógyítani, viszont hajlamosak vagyunk sokszor erre úgy tekinteni, hogy ez lehetetlen és ezzel felgyorsítjuk testünk öregedését. A kezelés által testünk- lelkünk- szellemünk felszabadul és elengedi a berögzült nézőpontjait.Marilyn Bradford lenyűgöző Access Consciousness® facilitátor néhány gondolata arról, ami szavakkal szinte leírhatatlan, hogy mitől is más az Access Consciousness®_„…Az Access Consicousness® nem hasonlít semmire, ami.jpg

Mi történik egy access bars® kezelés során?Felfedezed, hogy hogyan is tudsz kommunikálni testedben szunnyadó lelkeddel. Az eljárás során egy kezelőágyon helyezed magad kényelembe, majd megtapasztalhatod a megengedés és a befogadás csodás érzését. A kezelés alkalmával 32 pontot érintek meg a koponyán, amelyek mind-mind az élet bizonyos területeiért felelősek. A módszer alkalmazása alatt egy nagyon kellemes, pihentető éber állapotba fogsz kerülni, ahol képes leszel elengedni a téves hitrendszereidet, blokkjaidat, félelmeidet és mindenféle negatív elképzeléseidet.


Ajándék 

Első alkalom során, olyan két nagyon hasznos technikával ajándékozlak meg, ami rendkívül könnyen elsajátítható, megtanulható és a hétköznapok során bármikor felhasználható.


 

 Az Acces bars® kezelés időtartama egyénre szabott.

 

 

A kezelés ára: 18.000 Ft/óra

Jó érzéssel töltött el, amit a fentiekben olvastál? Szeretnél végre megoldást találni gondjaidra? Gyere el és győződj meg arról, hogy az Önmagadba fektetett idő milyen óriási változásokat hoz életedbe!

 

 

Jelentkezz be bátran! Várlak sok szeretettel és bizalommal.


időpont fogl.jpg


Cím: 1054 Budapest, Báthory utca 22.

Telefonszám: 
                   Lantos Mónika Acces bars kezelő:0630/584-73-37 

                   Fekete Ágnes Acces bars kezelő: 0630/ 584-83-37

Email:Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Nyitatartás:

H-Sz: 7.00 - 21.00 óra

Az egyes vendég fogadási idők a nyitvatartástól eltérhetnek!