Energetizáló masszázs


06_csakra.jpg

 

A masszázs elsősorban azoknak szól, akik szeretnének relaxálni és energiával feltöltődni. Az energetizáló-blokkoldó masszázs az emberi test teljes értékű masszázsa. Fizikai síkon az izmokat, energia síkon a test energiáit, meridiánjait masszírozzuk. A masszázs a nyugati és keleti technológia elemeit tartalmazza, egyensúlyba hoz és feltölt kellő energiával! A test meridián vonalain haladva és akupresszúrás pontjait érintve fejti ki hatását. A testet harmonikus állapotba hozza. Az energetizáló masszázs módszere átjárót alkot a test és az elme kommunikációjában. Mentális szinten is hatással van ránk, például az öntudatunkban, vagy a tudatalattinkban rejtőzködő előidézett betegségek gyógyulási, vagyis öngyógyító folyamataihoz képes hozzájárulni, képes azokat működésbe hozni.

 

 

 

 

Holisztikus szemlélettel az egyént teljes egészként kezeli, a fizikai állapot mellett a lélek gyógyulása is figyelmet kap. Fokozza a vérkeringést, emeli a hemoglobinszintet, serkenti a nyirokáramlást és nyújtja az ízületek kötőszöveti elemeit.

A csakrákra, más néven a ragyogó ékköveinkre (testi energiaközpontok) is jótékonyan hat. Tömérdek felhalmozott negatív energiát szabadíthat fel, amelyet addig a mindennapok stressze kötött le. Továbbá átalakíthatja a rossz beidegződéseket. A kezelés tartalmaz energetikai, meridián, nyirok, méregtelenítő, frissítő elemet.


 

Szeretné energiaszintjét megemelni és egy új emberré válni? Jöjjön el és érezze magát a fellegek felett, amikor lába az anyaföldet érinti!

időpont fogl.jpg