Lantos Mónika Kozmetikus, sminktetováló, arc- és testkezelő, oktatóunnamed mona.jpg Középiskolai tanulmányaim a Kiskunfélegyházi Közgazdasági Szakgimnáziumban   végeztem. A középiskola 11. osztályába lépve eldöntöttem, hogy mivel szeretnék a   későbbiekben foglalkozni. Ezután a Kiskunhalasi Vári Szabó István Szakközépiskola   nappali tagozatán tanultam tovább a kozmetikusi szakma megszerzésének   érdekében. A képzés megkezdésével egyre jobban és jobban megtetszett ez a   rendkívül nagy felelősséggel bíró terület.

 A nagybetűs életbe lépve időről-időre építettem vendégköröm. Emellett a   gyógyszertári aszisztensi szakma megszerzésével bővítettem az emberi szervezettel,   az egészséges életmóddal és a bőrápolással kapcsolatos tudásom.

 Számomra fontos a folyamatos tanulás, amely előre visz és célt ad munkámban.   Jelenleg egy krémkészítő tanfolyamon veszek részt, amellyel célom saját   termékcsalád kifejlesztése.

 A hagyományos kozmetikai kezeléseken belül magaménak tudhatom a roppantul   kellemes kozmetikai masszázs, a nélkülözhetetlen arctisztítás, a szemöldök formázás   és tartós festés, a  sminkelés  és a szőrtelenítés technikáját.   

 Továbbképzések során számtalan elektrokozmetikai készülék használatát ismertem meg és sajátítottam el. A teljesség igénye nélkül ezek a következők: mikrodermabrázió bőrcsiszoláshoz, tűs és tű nélküli mezoterápia, rádiófrekvenciás kezelés a kollagénrostok termelődésének növelése érdekében, kavitációs, ultrahangos, végleges zsírbontás, hidroabrázió, azaz gépi peelingezés, végleges szőrtelenítés és tetováláseltüntetés.

Továbbá a műszempilla applikáció is szerepel repertoáromban a 4D-stől az 5-6-7-8 D-s technikát magába foglaló Multi D-s módszerig. E legújabb technika rendkívül könnyed viseletet biztosít, a természetes hatástól egészen az extrém látványos pillákig építhetjük a szem ékszerét.

Mindemellett a sminktetoválás művészetét is nagy előszeretettel gyakorlom, immáron több technika segítségével. Vendégeim számára elérhető korunk legkedveltebb, legtermészetesebb, úgynevezett Microblading szálas szemöldök eljárása, amely géppel és kézi módszerrel is elkészíthető. A satíros szemöldök módszer is szerepel palettámon a száj- és szemkontúr tetoválás mellett.

Célom, hogy teljeskörű segítséget nyújtsak és hasznos tanácsokat adjak Vendégeimnek.  Munkámat Vendégeim elégedettsége teszi teljessé.
Szakmai felkészültségem növelése, a legújabb „trendekhez” való alkalmazkodás és a különféle igények kielégítése érdekében tudásom szüntelen fejlesztésére törekszem kozmetikai előadások, workshopok, tanfolyamok és továbbképzések keretein belül.  Az utóbbi egy évben magam is számos tanfolyamot tartottam különböző kozmetikai kezelésekről.
A szakmában eddig eltöltött évek és visszajelzések csak megerősítettek abban, hogy ezt az utat kövessem. Munkám sikere az emberek szépségének megőrzésében rejlik. Szemük örömteli csillogása az én örömöm. Kérem, tiszteljen meg bizalmával, amennyiben kozmetikus szakembert keres.

Kérdése esetén az alábbi elérhetőségek bármelyikén szívesen állok rendelkezésére:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06 30/584-73-37
Lantos Mónika
Kozmetikus, sminktetováló, arc- és testkezelő, oktató