Izomstimuláció

Testkezeléseinkkel a tudomány legmodernebb eszközeit felhasználva szeretnénk vendégeinket hozzásegíteni a kívánt eredmény eléréséhez. Gépeink és módszereink fájdalommentesen, sebészeti beavatkozás nélkül lehetőséget adnak a természetes formák megőrzésére.

testkezeles clip image026A Corposano elsődlegesen rehabilitációs eszköz, izomerősítő, izomgyakorlatozó készülék, azonban felhasználható a kötőszövet regenerálására is.

A készülék az elektromos impulzust reprodukálja és mikor ezt a mesterségesen előállított impulzust a test kiválasztott izomcsoportjaira alkalmazzuk, akkor ezek az izmok az impulzussorozatok hatására ritmikusan összehúzódnak és így munkát végeznek. Az így végzett munka nem tér el semmiben a természetes izommunkától, mivel csupán a munkavégzést előidéző \"parancs\" eredete változott.

Az izommunka tehát természetes és igen valódi. A 20-30 perces gyakorlat által létrejövő mintegy 6-800 izom-összehúzódás hatására a kezelésbe bevont izomcsoportok visszanyerik feszes tartásukat, a test alakjának kívánt formáját, természetesen a kezelt személy legkisebb mértékű kifáradása nélkül.

Az izmok tehát újból feszes tartásúak lesznek, a felesleges zsírszövetek felemésztődnek és az egyes testtájak volumene csökken.

A készülék rendeltetése:
- izomtónus megtartás illetve fokozás
- fogyasztás, szülés utáni hasfal regenerálása
- cellulit kezelés
- izomrelaxáció

Alkalmazási területek:
- has
- comb
- lábszár
- hát
- kar
- fenék
- derék

Kontraindikáció (kizáró okok):
- pacemaker
- gyulladásos megbetegedés
- terhesség
- epilepszia
- pszichotikus betegségek